Fudbal

(FOTO) POVRATAK NA SAN SIRO Ibrahimović objavom raspametio navijače Milana

Legendarni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović nakon svega nekoliko mjeseci vraća se u Milan, ali ne u funkciji u kojoj je bio do prethodnog ljeta.

(FOTO) POVRATAK NA SAN SIRO Ibrahimović objavom raspametio navijače Milana
FOTO: MATTEO BAZZI/EPA

Ibrahimović je ljetos završio bogatu karijeru u kojoj je u dvije različite ere donosio Milanu titule šampiona Italije. Sada se vraća u potpuno novoj ulozi, koju italijanski mediji još uvijek nisu u potpunosti otkrili.

Sinoć je u Milanelu obavljen ključni sastanak rukovodstva kluba sa Zlatanom i dogovorena je saradnja za naredni period. Ugledni novinar Nikolo Šira potvrdio je da se Ibrahimović vraća u klub kojeg je oduvijek najviše i volio.

tic tac tic tac

Posted by Zlatan Ibrahimović on Tuesday, November 7, 2023

Iako njegova uloga u ekipi nije definisana u medijima, ono što su Italijani otkrili je da će imati jednu od ključnih uloga u sportskom segmentu tima te da će sarađivati sa Stefanom Piolijem. Ko god je pratio igre Milana posljednjih godina, zna koliko je njegova uloga u motivaciji kluba bila važna, prenosi Klix.

Pročitajte još

Čak je i trener Pioli već govorio kako bi se Zlatan trebao vratiti u Milan te da se raduje saradnji sa Ibrahimovićem. Golman Majk Manjan poručio je da su nešto slabiji rezultati Milana ove sezone zato što su izgubili lidera u Ibrahimoviću.

Šveđanin je jutros objavom “raspametio” navijače Milana najavivši svoj povratak. Objavio je fotografiju koja odbrojava vrijeme njegovog povratka u klub riječima: “tik tak tik tak”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije