Ostalo

Humanitarni turnir u Kotor Varošu: Prikupljeno 10.000 KM za liječenje Sare Nedić (FOTO)

Humanitarni odbojkaški turnir u Kotor Varošu okupio je 20 ekipa, a sav prikupljeni novac usmjeren je za liječenje Kotorvarošanke Sare Nedić (27) koja boluje od rijetke bolesti "E802 porfirija".

Kotor Varoš humanitarni turnir
FOTO: SRNA

Iz Rekreativnog odbojkaškog kluba Smeč iz Banjaluke, koji je organizator turnira, kažu da je prikupljeno više od 10.000 KM, što je dovoljno za jedan terapijski tretman i nabavku lijeka za Saru koji je dostupan u Francuskoj.

Pročitajte još

– Kotorvarošani i svi učesnici koji su došli na ovaj turnir pokazali su da imaju veliko srce, turnir je u potpunosti uspio, jer smo prikupili značajnu sumu novca za liječenje Sare Nedić, koja se više od tri mjeseca nalazi na liječenju na Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske – poručili su iz ROK Smeč.

Iako je rezultat bio u drugom planu, prvo mjesto na turniru je osvojila ekipa ROK iz Banjaluke, koja je u finalu savladala ekipu Korićanac rezultatom 2:0, dok je treće mjesto pripalo djevojkama iz ekipe Fitnes klub Mladost.

Kotor Varoš humanitarni turnir
FOTO: SRNA
Kotor Varoš humanitarni turnir
FOTO: SRNA
Kotor Varoš humanitarni turnir
FOTO: SRNA

Turnir je otvorio Slobodan Petrović, član Upravnog odbora Odbojkaškog saveza Republike Srpske, koji se zahvalio organizatorima što su prepoznali situaciju u kojoj se nalazi Nedićeva.

– Zahvaljujući njihovom angažmanu i posvećenosti ovaj turnir je pokazao da je humanost pobijedila – rekao je Petrović.

Svi koji žele da pomognu Sari Nedić novac mogu uplatiti na žiro-račun kod Unikredit banke: 5517-2025-6427-7847 na ime Simka Nedić, Ulica Cara Dušana, 78220 Kotor Varoš.

Devizni račun za inostranstvo: SWIfT: BLBABA22, IBAN: BA395517104085322921 na ime Simka Nedić, Ulica Cara Dušana, 78220 Kotor Varoš ili Unikredit banke.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije