Fudbal

"Plače mi se..." Nekadašnji fudbaler Zvezde uzdrman nakon terorističkog napada u Briselu (VIDEO)

Teroristički napad u Briselu dogodio se u ponedjeljak uveče, uoči početka utakmice kvalifikacija za EURO između Belgije i Švedske.

"Plače mi se..." Nekadašnji fudbaler Zvezde uzdrman nakon terorističkog napada u Briselu (VIDEO)
FOTO: VIAPLAY/YOUTUBE/SCREENSHOOT

Dva gostujuća navijača ubijena su, a tuniski državljanin koji je učinio ovaj zločin u utorak je ubijen u policijskoj akciji.

Pročitajte još

Utakmica je prekinuta kada su igrači saznali šta se dogodilo, navijači su bili u suzama do kasnih sati na stadionu “Hejsel”, a jedan od prisutnih bio je i fudbaler rodom iz Beograda.

Nekadašnji mladi švedski reprezentativac Bojan Đorđić trenutno radi kao reporter za televiziju “Viaplay” i poslije nemilih dešavanja bio je vidno uzdrman.

– Teško mi je da dođem do riječi, a mi sad treba da pričamo o utakmici… Ja volim fudbal, to je moj život, znači mi sve i više od toga. Ali, dvojica naših sunarodnika su hladnokrvno ubijena na ulicama Brisela i mi treba da igramo još 45 minuta – rekao je Đorđić, kome i nije bilo previše do priče, zatim i dodao.

– To je tama, to nije samo naše društvo… Sve je izgubljeno. Plače mi se, plačem zbog ljudskih vrijednosti koje moraju da budu prioritet ponovo. Živimo u trulom, odvratnom svijetu sa ljudima koji ne zaslužuju da žive na ovoj planeti. Izražavam saučešće porodicama žrtava – izjavio je Bojan Đorđić.

Nije poznato kada će i da li će se utakmica nastaviti, pošto iz UEFA za sada nema konkretnih informacija, piše Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu