Fudbal

PALO POMIRENJE U TORINU Hrvatski stručnjak vraća Nemanju Radonjića u tim

Trener Torina, Ivan Jurić, nedavno je zbog nezalaganja isključio iz tima srpskog reprezentativca Nemanju Radonjića, ali čini se da su sada odnosi između hrvatskog stručnjaka i krilnog napadača izglađene.

PALO POMIRENJE U TORINU Hrvatski stručnjak vraća Nemanju Radonjića u tim
FOTO: ALESSANDRO DI MARCO/EPA

Jurić je pred susret prethodnog kola sa Atalantom izostavio Radonjića iz tima, sa obrazloženjem da se Srbin ne trudi dovoljno na treninzima.

– Prošle sezone je odigrao najveći broj utakmica od kada igra fudbal, dali smo mu sve što smo mogli. Često nije u stanju da dobro trenira, što je nedopustivo za fudbal na ovom nivou –  objasnio je Jurić i dodao:

– Žao nam ga je jer je vrhunski igrač i uništava svoju karijeru. Trebalo je da se ugleda na Nikolu Vlašića, koji je odrastao u teškim vremenima. Šteta, nadam se da će to razumjeti – zaključio je hrvatski stručnjak i mnogi su pomislili da je to možda kraj Radonjića u redovima Bikova.

Međutim, Jurić je još jednom pokazao kako nije zlopamtilo i sudeći po njegovoj izjvai pred nedjeljno gostovanje Frozinoneu, odnos sa Radonjićem je u međuvremnu izglađen.

Pročitajte još

– Nedostajaće nam Lineti koji nam je pružio balans i taktičku inteligenciju posljednjih mjeseci. Sačekajmo da Riči dostigne taj nivo. Isključio sam Radonjića iz tima pred mača sa Atalantom jer je slabo trenirao, ali je ove nedjelje radio dobro, nema tu šta da kažem više -rekao je Jurić.

Čini se da će Radonjić protiv Frozinonea ponovo biti u konkurenciji za tim, a na njemu je sada da pokaže da zaslužuje mjesto među starterima.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije