Fudbal

Bivši reprezentativac Srbije "Bahar je najveći problem Zvezde, nijedan navijač nije zadovoljan"

Poslije rastanka sa engleskim Kristal Palasom gde je ostavio značajan trag, bivši reprezentativac Srbije Luka Milivojević se tokom ljeta pominjao kao jedno od potencijalnih pojačanja Crvene zvezde u veznom redu, ali do tog transfera nije došlo.

Barak Bahar
FOTO: ANTHONY ANEX/EPA

Naravno, i ove sezone prati ono što se dešava u Zvezdi i partije koje pruća ekipa Baraka Bahara koja nije uspjela da prezimi u Evropi, a na domaćoj sceni trenutno zaostaje za Partizanom.

Ima sve više kritika na račun trenera Bahara, a i Milivojević ima šta da kaže na tu temu.

Pročitajte još

– Zvezda ima veoma dobar sastav. Uopšte nije bilo neophodno uložiti toliko novca u tim, ali činjenica je da je sastavljena ekipa od kvalitetnih pojedinaca. Po mom mišljenju glavni problem je trener, Barak Bahar. Stavka broj jedan, prilikom sklapanja novog tima, pogotovo kada su ambicije velike, jeste ozbiljno skautiranje i pažljiv odabir trenera. Zvezda je promašila sa trenerom – poručio je Milivojević, a zatim dodao:

“Nije on jedini krivac, jer određenu odgovornost treba da snose i oni koji su ga angažovali. Znam da je uprava imala najbolju namjeru, ali smatram da to nije bila dobra odluka. Igrački kadar je sasvim u redu, ali kažem, nastao je disbalans. Oni najbolje znaju kako i zašto. Siguran sam da niko od nas, navijača Crvene zvezde, nije zadovoljan. Ubijeđen sam u to – naglasio je Milivojević, za Meridian Sport.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije